ONZE DIENSTEN

TOEGANG TOT DE BOOMING MARKT

We verbinden onze klanten uit de EU met bedrijven uit Zuidoost-Europa, het deel van Europa dat ook bekend staat als het Balkangebied. Als u producten van hoge kwaliteit wilt kopen voor de beste prijzen die u op de markt kunt vindt, dan vinden wij de bedrijven die dat specifieke product produceren. We zullen ze voor u bezoeken, we laten naar u monsters sturen, onderhandelen over de prijs, zorgen ervoor dat uw bestelling op tijd wordt geleverd en u krijgt uw producten in uw magazijnen in elk land dat u bevalt. Voor onze klanten in de EU die willen verkopen op de Balkan, zullen we potentiële kopers vinden. We helpen hun bedrijven en producten in deze markt te promoten. Voor onze klanten in de Balkan die willen verkopen in de EU, bieden we promotie van hun bedrijven en producten op de EU-markt, we zoeken potentiële kopers en bieden verzending voor hun bestellingen. We werken met dezelfde passie voor kleinere klanten en wereldwijde, internationale spelers, en we zijn gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties.

CONSULTING

Stagneert uw bedrijf? Heb je zoveel verplichtingen als eigenaar, dus je denkt dat de dag te kort is? Of heeft uw bedrijf een snelle groei, zodat u en uw medewerkers niet genoeg kennis hebben om het te beheren?
Als u in sommige van deze situaties last heeft, dankzij onze internationale ervaring (we hadden de mogelijkheid om samen te werken met enkele van ‘s werelds grootste bedrijven), zijn we in staat u topadviezen te bieden die u kunnen helpen deze obstakels te overwinnen.

SOCIAL MEDIA DIENSTEN

We zijn getuige van een grote verandering in de aandacht van de consument, waar momenteel de meeste aandacht ligt bij de consumenten op hun mobiele telefoon. U kunt zich dit gemakkelijk realiseren als u een beetje aandacht besteedt aan uw eigen gedrag of gedrag van de mensen om u heen. Als we dat weten, is de vraag hoe u deze informatie kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien. Het antwoord is door sociale media te gebruiken als een middel om je publiek te bereiken. Als u deze waarheid niet beseft en er niets aan doet, zal uw bedrijf veel te lijden hebben. Daarom hebben we besloten om MKB te helpen bij iets dat altijd een voorrecht was van grote bedrijven, en dat is het uitbesteden van diensten. We hebben een team opgericht van hooggekwalificeerde professionals die in Servië zijn gevestigd en al veel soortgelijk werk doen voor grote internationale bedrijven en al het werk voor uw bedrijf kunnen doen met betrekking tot sociale-mediadiensten en voor de prijs die ongeëvenaard is op de markt. Op die manier kunt u een topservice krijgen en een voordeel behalen ten opzichte van uw concurrenten.

NEEM NU CONTACT OP MET ONS EN ONTVANG GRATIS 30 MINUTEN CONSULTING!​